Download Lamborghini U Bosni Pictures

Tropska oluja eta poplavila je tokom vikenda brojne ulice i puteve u južnoj floridi i stavila na muke vozače koji su svojim automobilima morali da se probijaju kroz vodu na kolovozu.

Download Lamborghini U Bosni Pictures. Dvije slike sportskog auta lamborghini. Sa 5.750 automobila isporučenih kupcima širom svijeta u 2018.

Lamborghini Gallardo za off-road postoji i ponuđen je na ...
Lamborghini Gallardo za off-road postoji i ponuđen je na ... from static.klix.ba
Drugo najskuplje uvezeno vozilo u bih je lamborghini (tip urus) vrijednosti 466.661,04 km plus dažbine od 79.417,38 km, dok je treće najskuplje uvezeno vozilo ove godine takođe lamborghini (urus 636) vrijednosti 370.596,04 km i dažbinama od 63.132,23 km, podatak je uio bih. Automobili.ba ® » auto novosti bosna i hercegovina® » najnovije auto vijesti i novosti» pogledajte najnovije auto vesti automobili testovi automobili video auto test auto oglasi auto pijaca auto servisi automobili sarajevo automobili tuzla auto savjeti auto news bosnia and herzegovina Sa 5.750 automobila isporučenih kupcima širom svijeta u 2018.

ˌlamborˈgiːni], ili jednostavnije lamborghini, talijanski je proizvođač sportskih automobila vrhunskih performansi koji je smješten u malom talijanskom selu svete agate bologneske u blizini bologne.lamborghini je danas poduzeće u vlasništvu njemačkog proizvođača audi ag, koje je ustvari poduzeće u vlasništvu volkswagena.

Lamborghini je na prošlogodišnjem sajmu automobila u ženevi promovisao performante verziju huracana, pri čemu je saopšteno da je ovaj automobil tada postavio novi rekord za produkcijska vozila na njemačkoj stazi nirburgring. Sto ga dasa meracki cepnu da mu snimim i zvuk Lamborghini automobili, italijanski proizvođač supersportskih automobila, u protekloj godini je ostvario još jedan prodajni rekord. Discover all models and buy here.